Luna Poleno

Primer treball en solitari

Amb les obres El Druida, Batec i Tres llunes copsa les seves idees, sensacions i la seva manera de veure el món amb tot el que ha experimentat i l’envolta: escriu sobre la creació d’una poció amb ingredients sonors, al batec del cor que el fa viure i a la seva família en ple moviment.

Un músic i molt d’amor per la guitarra…

són el pol·len de lluna per donar vida a aquesta obra.

El Druida

El despertar
Blanc o negre
A foc lent
Ordenant
Bullint

Cinc passos per a una poció màgica. El Druida es desperta lentament amb una inquietud, una gran il·lusió. Comença la recerca dels ingredients sonors que necessita, per triar-los minuciosament i experimentar amb ells, ordenant-los i organitzant-los a la seva manera, sense presses… fins a fer-los bullir per aconseguir la vibració del seu ser més profund.


Batec

Ectòpic
Paroxístic

Un Batec, el moviment necessari del cor per seguir viu: regular, intermitent, amb freqüència uniforme, palpitacions, anomalies i arrítmies. Una font d’on emanen les emocions més profundes a través del seu ritme i de la seva pulsació. Un petit elixir d’amor per sentir-lo tal com és.


Tres llunes

Rhea
Ganímedes
Phobos

Tres llunes planetàries, tres satèl·lits orbitants, tres moviments a la vida i tres caràcters flotants que conviuen en un mateix univers. Roca, aigua gelada i un magnetisme eteri per gravitar en la profunditat del cosmos, ens porten al dinamisme del cos i a la seva fluctuació a través dels sons.


Miquel_Hortigüela / Luna_Poleno
Foto: Blanca Martínez