Sobre mi

Nascut a Lleida, inicio els meus estudis musicals amb Jordi Montagut i els estudis de Grau Mitjà al Conservatori Municipal de Música de Lleida amb Ricard Chic, obtenint el Grau Professional de guitarra amb excel·lent i menció d’honor.

L’any 2001, becat per la Fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ingresso al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid amb el catedràtic Manuel Estévez, finalitzant el Grau Superior de Guitarra amb excel·lent i premi extraordinari de fi de carrera.

Assisteixo a diferents cursos de perfeccionament de guitarra clàssica impartits per Armando Marrossu (Itàlia), Carles Herraiz, Carmen Ros, Carles Trepat, Miguel Trápaga, Margarita Escarpa, Miguel Angel Jiménez, Ricardo Gallén, Alex Garrobé (Espanya), Gerardo Arriaga (Mèxic), Dae Kung Jang (Korea), Eduardo Fernandez (Uruguai), Ricardo Moyano (Argentina), etc. Improvisació i música moderna amb Mikel Romero, guitarra flamenca amb Rafael Cañizares i música antiga amb Hopkinson Smith.

En l’especialitat de guitarra de cambra sóc assessorat per Juan Manuel Cañizares, Aurèle Nicolet, Ricardo Ghianni, Vicente Cintero, l’Orpheus Quartet i Ramón Humet.

He estat finalista en els concursos de guitarra América Martínez i Zarautz.

En l’actualitat realitzo concerts i recitals com a solista, i en diverses formacions en varietat de cicles i festivals, tant a nivell nacional com internacional. També participo com a creador musical en diversos projectes audiovisuals i bandes sonores.

Durant els últims anys m’he format activament en Programació Neurolingüística PNL, Coaching Educatiu i Lideratge Organitzacional.

Formo part del claustre de professors de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa des de 2005 com a Professor Superior de guitarra i com a Director des de 2015, així com del Conservatori Municipal de Música de Lleida des de 2018.

L’any 2014 estreno la meva primera obra com a compositor, El Druida i l’any 2020 Batec i Tres llunes.